Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaKontakt

Food Truck Festival na Britancu

Nakon četiri uspješne festivalske godine na jezeru Jarun, organizatori ovog popularnog festivala odlučili su se za osvježenje približavanjem festivala urbanoj gradskoj sredini. Britanac kao omiljena lokacija brojnih Zagrepčana na šest dana pretvara se u urbanu gastro tržnicu na kojoj posjetitelji mogu kušati delicije nekih od najboljih street food chefova iz Hrvatske i regije. 



Osim u bogatoj gastronomskoj ponudi domaće i internacionalne kuhinje, posjetitelji mogu uživati i u vinskoj, koktel i pivskoj zoni kao i specijaliziranim jelima za djecu, a svoj kutak imaju i kućni ljubimci. Uz hranu i piće, nije izostao ni bogat glazbeni program. 



Glazbenu kulisu festivala, svaki dan od 19 sati krasit će tematske večeri Retro Britanac, The Brits na Britancu, Jazzy Market, R’n’Britanac, Tamo gdje je sve po mom, Mex Tex Fiesta uz nastupe uživo Lu Jakelić, Azil Jazz tria, Mihaela Kworke, Roberta Marekovića, Stanka Bondže, Frxa, DJ Mede i drugih. Više informacija o programu pronađite ovdje



Food Truck Festival je u četiri godine izrastao u jednu od najprepoznatljivijih hrvatskih gastro manifestacija koja se održava u Zagrebu, Rijeci, Krku, Puli i Mariboru.