Uskršnji ceker - sajam domaćih proizvoda na malom platou tržnice Dolac"Uskršnji ceker“ – sajam ekoloških i drugih certificiranih domaćih proizvoda održava se 31. ožujka i 1. travnja od 8 do 15 sati na malom platou tržnice Dolac!
Manifestaciju organizira Gradski Ured za poljoprivredu u suradnji sa zagrebačkim Tržnicama, a predstavlja se bogata ponuda hrane, pića i uporabnih predmeta s oko 20 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Većina u ponudi ima proizvode koji nose oznaku "Plavi ceker", što jamči da su domaći, visokokvalitetni i provjereni. Na Uskršnjem cekeru možete pronaći i razne blagdanske ukrase, a u subotu se na Dolcu organiziraju i kulinarska i kreativna radionica. – Posjetiteljima ćemo pokazati kako mogu ukrasiti pisanice tehnikom decoupage, a poznata glazbenica Ksenija Erker podijelit će svoje recepte za pravi uskrsni ručak - poručili su organizatori. |