Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaKontakt

Uspješne suradnje

Zagrebački solisti

Zagrebački solisti već sedam godina organiziraju besplatni mini koncert za građane na zagrebačkom Dolcu. 



PLACe Market 

Najbolji zagrebački chefovi i ugostitelji na Dolcu se predstavljaju u sklopu večernje manifestacije PLACe Market koja se održava tijekom lipnja i srpnja 2023. Uz ugodnu glazbu i osvježavajuća pića posjetitelji mogu uživati u raznolikoj ponudi jela, od purice s mlincima preko bogatih, slasnih sendviča i skradinskog rižota do neizostavnih štrukli i drugih delicija.



Solarno kino na tržnici Dolac


U sklopu Festivala Dobra energija, na zagrebačkom Dolcu 5. i 6.svibnja puštane su projekcije filmova uz pomoć solarne energije! 
Festival Dobra energija organizirala je Zelena energetska zadruga. Događaj je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Predsjednika Republike Hrvatske, a u partnerstvu s europskom federacijom energetskih zadruga REScoop.eu i inicijativom Sporazum gradonačelnika za klimu i energiju Europi.

Snimanje emisije za Poljsku TV 

Poznati poljski kuhar Tomasz Jakubiak, jedan od žirija u Masterchef Poljska posjetio je Hrvatskoj kako bi snimio televizijske priloge o hrani po Hrvatskoj. U Zagrebu se okušao u pripremi štrukla u društvu food blogerice Tanje Božić. Prije kuhanja prošetali su se tržnicom Dolac gdje su nabavili zdrave i domaće namirnice, a snimke s Dolca obišle su brojne poljske domove. 

Manifestacija "Plac mljac"

Open-air market festival PLAC MLJAC - LJETO NA TREŠNJEVAČKOM PLACU temeljen je na velikoj tradiciji, pozitivnom imageu i turističkoj atraktivnosti jednoga od "trbuha grada Zagreba" i nedvojbenog "landmarka" zagrebačke metropole - Trešnjevačkog placa.

Ciljano izmješten iz samoga središta grada Zagreba, s ciljem da se turistički sadržaji dislociraju iz same jezgre grada, kao i da se turistički promovira i afirmira Trešnjevački kvart kao iznimno zanimljiva turistička lokacija sa jedinstvenom prošlosti, ljudima, događajima i običajima